Zyre me qira kodi 599

Zyre me qira

Përshkrimi i lokacionit: Gjendet në rrugën kryesore që të çon për parkun e Gërmisë më saktësisht afër Agjencionit kundër Korrupcionit, kjo pjesë e qytetit njihet si zonë e qetë si dhe shumë afër qendrës së qytetit.

Contact An Agent

Përshkrimi i objektit: Përbëhet nga përdhesa dhe katër (4) kate, sicili kat ka sipërfaqe të njejtë (afërsisht 500m²) dhe është i dedikuar vetëm për shfrytëzim komercial, më poshtë ju sjelli disa karakteristika;

• Niveli me 500m²
• Extra e renovuar
• Nxemje qëndrore
• Ujë 24h
• Sistem kundër zjarrit
• Shkallë emergjente
• Internet kabllovik
• Air condition në çdo zyrë
• Banjo dhe wc
• Parking për 4 deri 6 vetura
• Gjeneratorë
• Ashensor
• Çmimi me marrëveshje