E zënë

Zyre me qira kodi-403

Zyre

Përshkrimi:Banesa është e rregulluar dhe e adaptuar për zyre i ka 3 njësi dhe banjo. Lokacioni :Banesa gjendet në qendër Informata e qirasë: Çmimi 1000€ Jepet nga agjencioni INTERCAPITAL

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën:kodi -403
• Qendër
• Banesë e përshtatshme për zyre
• Përdhesë
• 51m2
• 3 njësi
• Banjo