E lëshuar

Zyre me qira kodi-295

Zyre 2 Bedroom 1 Bathroom

Përshkrimi:Banesë e përshtatshme për zyre në qendër të Prishtinës rruga Garibaldi.E renovuar dhe e adaptuar për zyre. Lokacioni : Banesa gjendet në qendër Informata e qerasë: Çmimi 600€ Jepet nga agjencioni INTERCAPITAL

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën:kodi -295
• Banesë
• Qendër
• 70m2
• Me 2 njësi
• Banjo
• Ballkon
• Nxemje qëndrore