96.000€

Truall në shitje në Vlorë kodi-888

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën kodi-888

Shitet trualli në Vlorë Shqipëri
Truall me sipërfaqe 300 m2 te kalaja në Vlorë,
Toka ka pamje nga deti ku duket qartë Ishulli i Sazanit dhe Gadishulli i Karaburunit,dhe vija bregdetare e Vlorës.
çmimi 96.000euro i negocushëm.