5.500 € për 1 ari

Truall në shitje kodi-721

Contact An Agent

Shitet trualli në Milloshevë afër udhëkryqit të Milloshevës.
Ka 20 ari mund edhe të ndahen,me infrstrukturë komplete dhe i përshtatshëm për ndërtim, ka 22 metra dalje në rrugën kryesore
çmimi për 1 ari 5.500euro i negocushëm.