Vlerësime profesionale

Vlerësime profesionale

Dёshironi tё dini se sa ёshtё vlera e pronёs suaj apo pronёs tё cilёn dёshironi ta bleni?
Intercapital posedon ekspertёt mё bashkohorë tё vlerёsimit tё patundshmёrive tё cilёt me metodat mё moderne vlerёsojnё pronёn.
Ne bëjmë vlerësime profesionale,të tokave ,banesave,shtëpive si dhe të objekteve afariste me ekspert të licencuar të vlerësimit .
Na telefononi për të mësuar më shumë rreth asaj se si shërbimi ynë mund të punojë për ju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *