Hotel në shitje kodi-0012

Të dhënat mbi pronën kodi-0012 Shitet hoteli në periferi të Prishtinës. Objekti ka sipërfaqe te tërësishme 2450m dhe oborr 8 ari.Objekti është në rrugë kryesore dhe funksional nga viti 2005.Objekti ka podrum,përdhesën dhe 4 kate. Ne kuadër të objektit janë sallë 120m katror,sallë 60m katror,sallë 500m...

Read more