Shtëpi në shitje kodi-139

Shtëpi 4 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Shtëpi e re e vendosur në lagjen më të bukur të qytetit lagjja Qëndresa .Shtëpia ka oborr prej 4 ari si dhe shtëpi prej afërsisht 550m2 e rregulluar dhe e dekoruar me shije kjo shtëpi ka 4 dhoma gjumi,2 sallona,3 banjo,balkona,bodrum.Në bodrum është e vendosur nxemja qëndrore si dhe rezervuari.Çmimi i shtëpisë 275.000€ i negociushëm.

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën kodi -139
• Vendi : Prishtinë Veternik
• Lagjja : Qëndresa
• 550m²
• Sallon
• Kuzhinë
• 4 dhoma gjumi
• 3 banjo
• Ballkon
• Oborr 4 ari
• Ngrohje qëndrore
• Çmimi 275.000€

Shitet nga agjencioni INTERCAPITAL