Shtëpi në shitje kodi-137

Shtëpi 4 Bedroom 4 Bathroom 2 Garage

Shitet shtëpia ne lagjen Taslixhe me 2 ari oborr dhe shtëpi me sipërfaqe prej 220m2.Shtëpia është me dy hyrje ka 2 sallona,2 kuzhina,4 dhoma gjumi,4 banjo,garazh,çmimi 440.000euro i negociushëm.

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën kodi -137
• Vendi : Prishtinë
• Lagjja : Taslixhe
• 2 kate
• 220m²
• 2 Sallona
• Kuzhinë
• 4 dhoma gjumi
• 4 Banjo
• Ballkona
• Ngrohje qëndrore
• Çmimi 440.000€

Shitet nga agjencioni INTERCAPITAL