Shtëpi në shitje kodi-119

Shtëpi 4 Bedroom 3 Bathroom 2 Garage

Përshkrimi :Shtëpia është e rregulluar bukur dhe e mobiluar me shije. Lokacioni :Gjendet në breg të diellit. Informata e shitjes: Çmimi 430.000 € Shitet nga agjencioni INTERCAPITAL

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën kodi 119
Truall me 2.5 ari
Parking per 2 vetura
Ngrohje qëndrore me naftë dhe me rrymë
Ujë 24h
Inventorë elektrik për tërë objektin
Kati përdhesë
Përdhesë 120m2
Kati I parë
Kuzhinë me trapezari
Salloni
Banjo wc
Ballkon
Terracë
Kati I dytë
3 Dhoma gjumi
Dhomë pune
Ballkon
Banjo wc
terracë