Shtëpi në shitje Kodi:108

shtepi 5 Bedroom 5 Bathroom 2 Garage

Të dhënat mbi pronën:kodi 108 Shtëpi në shitje në lagjen janina • Tri katëshe • 720 m2 • Pesë dhoma gjumi • Dy sallona • Dy Kuzhina • Pesë banjo • Nxemje • Terracë • Oborr 4.24 ari • Garazhë • Ujeë 24h Përshkrimi : Një shtëpi që çdokush do ta ëndëronte jashtzakonisht e bukur me të gjitha kushtet e rregulluar me stil të veqantë .Ka një oborr të përkryer . Lokacioni: Shtëpia gjendet në veternik në një lagje te qetë dhe te bukur siq është lagjja janina. Informata e shitjes : Shitet e pamobiluar Çmimi 360.000euro i negocushëm Shitet nga agjencioni INTERCAPITAL

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën:kodi 108
Shtëpi në shitje në lagjen janina

• Tri katëshe
• 720 m2
• Pesë dhoma gjumi
• Dy sallona
• Dy Kuzhina
• Pesë banjo
• Nxemje
• Terracë
• Oborr 4.24 ari
• Garazhë
• Ujeë 24h
Përshkrimi :
Një shtëpi që çdokush do ta ëndëronte jashtzakonisht e bukur me të gjitha kushtet e rregulluar me stil të veqantë .Ka një oborr të përkryer .
Lokacioni: Shtëpia gjendet në veternik në një lagje te qetë dhe te bukur siq është lagjja janina.
Informata e shitjes :
Shitet e pamobiluar
Çmimi 360.000euro i negocushëm
Shitet nga agjencioni INTERCAPITAL