Shtëpi me qira kodi-554

Shtëpi 4 Bedroom 2 Bathroom 3 Garage

Përshkrimi:Shtëpia është e rregulluar dhe mobiluar bukur ka 4 dhoma gjumi,salon,kuzhinë,2 banjo terracë të madhe oborr dhe garazhë. Lokacioni :Shtëpi gjendet në Arbëri . Informata e qirasë: çmimi 1500euro Jepet nga agjencioni INTERCAPITAL

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën:kodi -554
• Arbëri
• Shtëpi
• Sallon
• Kuzhinë
• 4 dhoma gjumi
• 2 Banjo
• Nxemje qëndrore
• Terrace
• Garazhë
• Gjenerator
• Rezervuar uji
• Sigurim 24 orë