Shtëpi me qira kodi-504

Shtëpi 3 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Përshkrimi:Shtëpia është e renovuar dhe e rregulluar me shije .E mobiluar me mobilje moderne . Lokacioni :Shtëpia gjendet në lagjen Taslixhe Informata e qerasë: Çmimi 1700€ Jepet nga agjencioni INTERCAPITAL

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën:kodi -504
• Taslixhe
• Shtëpi
• 100m2
• Sallon
• Kuzhinë
• 3 Dhoma gjumi
• Banjo
• Oborr