Shtëpi me qira kodi-493

Shtëpi 3 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Kjo shtëpi e rregulluar bukur ju ofron një komoditet lartë mirëmbajtja në nivel ngrohja dhe ujë gjatë 24 orëve (24/7).Shtëpia është ndërtim i ri , ka sallon ,kuzhinë , 3 dhoma gjumi, banjo, 2 ballkona ,oborr .

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën kodi -493
• Vendi : Prishtinë
• Lagjja: Sofali
• 150m²
• Sallon
• Kuzhinë
• 3 Dhoma gjumi
• 2 Banjo
• Shpajz
• 3 ballkona
• Oborr
• Ngrohje qendrore
• Çmimi 1.000€
Jepet nga agjencioni INTERCAPITAL