1200€

Shtëpi me qira kodi-490

Shtëpi 3 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Kjo shtëpi e rregulluar bukur ju ofron një komoditet lartë ka oborr të rregulluar .Shtëpia është ndërtim I ri , ka sallon ,kuzhinë ,3 dhoma gjumi,3 banjo, ballkona në të gjitha anët si dhe bodrum .

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën kodi -490
• Vendi : Prishtinë
• Lagjja:Marigona rezidence
• 2 katëshe
• 174m²
• Sallon
• Kuzhinë
• 3 dhoma gjumi
• 2 banjo
• Wc
• Ballkon
• Ngrohje qendrore
• Internet
• TV kabllovik:
• Çmimi 1200€

Jepet nga agjencioni INTERCAPITAL