2500 €

Shtëpi me qira kodi -246

Shtëpi 5 Bedroom 3 Bathroom 2 Garage

çka posedon shtëpia Shtëpia ka instalim modern elektrik të nivelit të përfasqsive diplomatike (dhe është realizuar projekti me standarde shumë të larta dhe bashkohore elektrike Shtëpia ka system të monitorimit të sigurisë dhe është në mbikqyrje të kompanis së sigurimit 24 orë Shtëpia ka system të alarmit kundër zjarrit dhe është në mbikqyrje te kompanis 240rë Shtëpia e ka te instaliar sistemin e kabllimit për IT në çdo dhomë nga një e më shumë priza të IT –së Shtëpia e ka të instaluar sistemin e instalimit koaksial të vëshgimit audio vizuel të jashtëm dhe të mbrendshëm (interneti dhe kablloviku është I montuar por kamerat nuk janë të montuara .

Contact An Agent

Shtëpia ka:
5dhoma gjumi
3 banjo
oborr
pajisje për gjimnastike
sauna
xhakuzi
24h ujë