Shtëpi me qira kodi-235

shtëpi 4 Bedroom 2 Bathroom 5 Garage

Shtëpi eshte e pershtatshme per banim si dhe per çerdhe per femije i ploteson te gjitha kushtet ka oborr parking hapsire te brendshme te mjaftueshme per çerdhe .

Contact An Agent

 

ADRESA  në Breg të diellit

 

Shtëpi dy katshe +një katë lokal me oborr

Dy kate rreth 250m2+lokal me 100m2

Oborr rreth 3 ari

Parking për vetura 5 e më shumë

çmimi 1.500€ tri katet duke përfshirë edhe lokalin

çmimi 1.200€ pa local

çmimi negocohet