Shtëpi me qira kodi-234

Shtëpi 4 Bedroom 2 Bathroom 2 Garage

Shtëpi e mrekullueshme për një familje që preferon jetë të qetë dhe kopsht të bukur në Prishtinë. Një shtëpi e renovuar kohëve të fundit.Me lokacion rreth 500m prej Hotel Victory, shtëpia është e mobiluar në mënyre moderne, është në gjendje të mrekullueshme dhe shumë e pastër. Posedon nxemje qendrore, Invertor qe furnizon me rrymë dhe ujë, kamin për nxemje me dru, sistem alarmi.

Contact An Agent

 

 

Shtëpia ka 2 dhoma ndeje, 4 dhoma gjumi, një kuzhinë të madhe me tryezari dhe 2 banjo, paisje gym-I, kopsht te bukur, 2 terraca dhe garazhë të hapur. Po ashtu, kjo shtëpi ka edhe çasje në internet.

Qeraja mujore është 1400 Euro. Nuk janë të përfshira komunalitë.