Shtëpi me qera kodi-0000

Përshkrimi i objektit: Lokacioni në rrugën kryesore që të qon për Gërmi më saktësisht afër agjencionit kundër korrupcionit kjo pjesë e qytetit njihet si zonë e qetë si dhe shumë afër qendrës së qytetit. Ky objekt është i legalizuar nga Kuvendi Komual i Prishtinës.

Contact An Agent

Objekti ka këto karakteristika:

 

 

  • Dy nivele me nga 500m2
  • Extra e renovuar
  • Nxemje qëndrore
  • Ujë 24h
  • Sistem kundër zjarrit
  • Shkallë emergjente
  • Internet kabllovik
  • Air condition në çdo zyrë
  • 8 banjo dhe wc
  • Parking për 20 vetura