me marrëveshje

Shtëpi luksoze me qira kodi #248

Shtëpi luksoze 4 Bedroom 2 Bathroom 2 Garage

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën kodi #248
Shtëpia gjendet në Veterrnik
Ka afërsisht 350 metra katror
Bodrumi 80 metra
Kati përdhesë 160 metra
Kati i parë 110 metra

Podrumi ka një sallon të madh, një dhomë si lavatore, një dhomë të ftohtë – shpajz
Kati përdhesë posedon sallonin, kuzhinën, një dhomë pune, një dhomë fjetje, banjon dhe garazhë
Kati i dytë ka tre dhoma të fjetjes, banjo dhe një terracë te brendshme.

Salloni dhe dhoma e fjetjes kanë klimë, shtëpia ka ngrohje qendrore me plin, invertor, internet wireles, satelit, alarm me kompani të sigurimit, kasafortë për ruajtjen e gjërave me vlerë dhe të gjitha orenditë luksoze.