50.000 euro për 1 ari

Shitet trualli kodi-712

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën:kodi -712

Shitet trualli 15 ari në veternik  afër grand stores

Përshkrimi :Ështe në një lokacion ku mund  të shfrytëzohet për afarizëm si dhe për banim .

Lokacioni:  Trualli gjendet në rrugën kryesore

Informata e shitjes :
Çmimi  50.000€ për një ari i negocueshëm

Shitet  nga agjencioni INTERCAPITAL