3000€

Objekt me qira në Pejë kodi-891

Objekt

Objekti ka 2 kate afariste dhe podrumin si dhe katin e banimit. Objekti është i përfunduar komplet. Ka 23 metra ballinë, si dhe parking 23X5m. Podrumi ka 200m2, kati i parë ka gjithashtu 200m2, kati i dytë ka 230m2,të gjitha këto të gatshme për afarizëm. Të gjitha këto kanë çmimin prej 3000€.

Contact An Agent