3.500€

Objekt me qira kodi-898

Kjo depo është e përshtatshme për çdo lloj veprimtarie,sipërfaqja e truallit është rreth 25 ari dhe është e siguruar me grila metalik (215m gjatësi) dhe më bazë të fort nga betoni.

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën kodi -898

• Vendi : Gjakovë
• Zona:Orize
• 987m²
• 25 ari
• Çmimi 3.500€ I negociushëm

Jepet nga agjencioni INTERCAPITAL