Objekt me qira kodi-555

Shtëpi

Përshkrimi:Objekti është mbi 1400m2 .Ka 2 salla të mëdha si dhe 20 zyre të gjitha me banjo . Lokacioni :Shtëpia gjendet te parku I qytetit Informata e qirasë: Çmimi 5000€ Jepet nga agjencioni INTERCAPITAL

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën:kodi-555
• Te parku
• Shtëpi (objekt)
• P+5 kate
• 1400m2
• Lift