120.000€

Lokal në shitje kodi-509

Lokali është i renovuar tërësisht dhe i përshtatshëm për çdo lloj veprimtarie . çmimi 120.000euro shitet nga INTERCAPITAL

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën kodi 509
Shitet lokali në Dardani afër postës së madhe

Lokali 60m2 e renovuar ka wc
çmimi 120.000euro i negocushëm