Lalzit Bay Resort dhe Spa kodi-008

Hotel

• Projektin më emocionues turistik ne Shqipëri nga një zhvillues kryesor nga Mbretëria e Bashkuar • Vendodhjen i pabesueshme - vetëm 30 minuta nga aeroporti dhe plazhe • Deri në 10 % komisionit paguhet brenda 14 ditëve nga nënshkrimi kontratës • Materialet e plota të marketingut në dispozicion në internet • Ekip lokal dhe mbeshtetes qe flet shume gjuhë për agjentët dhe vizita shoqëruara për blerësit e ardhshëm • Raiffeisen Kosovo ofron kredi vecanta per cdo klient Kosovar

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën kodi -008
• Vendi : Shqipëri
• Një hotel spektakolar me 5 yje zë një pozitë të mahnitshme afër detit dhe është ideale për vizitorët e kohës së lirë që kërkojnë të gëzojnë kënaqësitë e bregdetit Adriatik.
• Ka sallë konference që i zë mbi 500 delegate gjë që e bën këtë një vend të përsosur për një takim biznesi, ekspozite dhe konference.
• Me 200 dhoma dhe një pasuri të objekteve të cilësisë së lartë dhe pajisje ky hotel përfaqëson majën luksoze të jetesës afër detit dhe ofron argëtim të paparë për banorët dhe pronarët e pronave turistike.
Shitet nga agjencioni INTERCAPITAL