Kat shtëpie me qira kodi-491

s 2 Bedroom 1 Bathroom

Kjo shtëpi e rregulluar bukur ju ofron një komoditet lartë mirëmbajtja në nivel;ngrohja dhe uji i nxehtë janë në dispozicion gjatë 24 orëve (24/7).Shtëpia është ndërtim i ri , ka sallon ,kuzhinë ,2 dhoma gjumi, banjo, 2 ballkona.

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën kodi -491
• Vendi : Prishtinë
• Lagjja: Veternik
• Kati 2
• 100m²
• Sallon
• Kuzhinë
• 2 Dhoma gjumi
• Banjo
• Ballkon
• Ngrohje qendrore
• TV kabllovik:
• Ujë 24h
• Çmimi 400€
Jepet nga agjencioni INTERCAPITAL