Me marrëveshje

Hotel në shitje kodi-0012

Hotel

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën kodi-0012

Shitet hoteli në periferi të Prishtinës.
Objekti ka sipërfaqe te tërësishme 2450m dhe oborr 8 ari.Objekti është në rrugë kryesore dhe funksional nga viti 2005.Objekti ka podrum,përdhesën dhe 4 kate.
Ne kuadër të objektit janë sallë 120m katror,sallë 60m katror,sallë 500m katror si dhe sallë prej 55m katror.Në 4 kate janë 33 dhoma të paisura gjumi,33banjo si dhe 8 servisa përcjells.Objekti ka nxemje qëndrore me qymyr dhe dru,rezervoarin e ujit,gjenerator si dhe parking te mjaftueshëm.Objekti punon si hotel dhe është I përshatshëm për ambasad,kasino,spital,bankë ose zhvillime te veprimtarisë së njejtë.