Banesa në shitje dhe me qira në të gjitha lagjet e Prishtinës

Banesa në shitje dhe me qira në të gjitha lagjet e Prishtinës

Agjencioni Intercapital ju ofron banesa në shitje dhe me qira në të gjitha lagjet e Prishtinës si dhe shtëpi dhe troje në shitje në tërë territorin e Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *