Rreth Nesh

Intercapital është një kompani  e re e themeluar 20/11/2011 si kompani e re dhe  shumë profesionale me staf  të kualifikuar ku profesionalizmi dhe besimi janë veqoritë  kryesore të kompanis sonë.

Me një njohuri të gjërë të tregut ne ju ofrojmë shërbim profesional duke ju dhënë besimin e duhur.

Në kuadër të kompanisë tonë kemi një staf të kualifikuar në lëmin e shitjes,menaxhimit si dhe zhvillimit patundshmërive e që kjo na bën të jemi të parët dhe më professional në Kosovë e më gjërë,

Sepse ne përveq ndërmjetësimit ofrojmë edhe vlerësim profesional të pronës suaj dhe këtë e bëjmë sipas metodës Amerikane të vlerësimit.

Intercapital ёshtё paraprirёse e zhvillimeve nё fushёn e konsulencёs sё biznesit dhe strategjisё nё fushën e patundshmërive dhe projekteve infrastrukturore në rajon. Spektri ynё i gjerё i ekspertizёs nё gjetjen e zgjidhjeve na mundёson tё zhvillojmё ide tё reja tё cilat shumё shpejtё mund tё bёhen standard veprimi nё biznes.

Intercapital ёshtё njё agjenci e patundshmёrive qё ofron shёrbime tё plota pёr klientёt tanё. Ne ju ofrojmё klientёve tanё njё spektёr gjithёpёrfshirёs tё shёrbimeve me qёllim tё plotёsimit tё gjitha nevojave tё tyre pёr patundshmёri.

Intercapital ka zyrёn kryesore nё qendёr tё Prishtinёs pёrballё Hotelit Grand me qёllim qё tё jetё sa mё afёr klientёve tё vet.

Intercapital ka njё grup prej dhjetёra profesionistёsh tё cilёt pёrkujdesen pёr tё gjitha nevojat e juaja duke filluar prej gjetjes sё banesёs suaj me qira e deri te vlerёsimi i patundshmёrisё suaj.

Intercapital kryen me qindra shitblerje tё patundshmёrive gjatё vitit.

Intercapital  kryen kёto shёrbime nga spektri i gjerё i shёrbimeve tё saj pёr tё qenё sa mё afёr secilit segment tё klientёve:

Ndёrmjetёsim nё qiramarrje dhe qiradhёnie 

Ne kryejmё kёrkimin pёr ju dhe kёtu ju kurseni kohё dhe para nё gjetjen e banesёs apo zyrёs suaj me qira.

Shitblerje 

Kёtu kujdesemi pёr shijen e blerёsit dhe buxhetin e tij por edhe interest e shitёsit.

Marketingun e zhvilluesit tё patundshmёrive

 Intercapital ndihmon investitorёt dhe zhvilluesit e patundshmёrive qё tё ndёrtojnё ndёrtesat e tyre unike duke u kujdesur pёr projektin e tyre nga faza e konceptit e deri te implementimi i projektit pёr çdo njёsi banesore.

Arkitekturёn e jashtme dhe dizajnin e brendshёm 

Intercapital shёndrron shijen e klientit nё njё arkitekturё moderne tё shtёpisё qё e ёndёrrojnё dhe nё njё dizajn tё brendshёm qё kanё mundur ta kenё parё vetёm nё reklama me njё çmim tё ndёrtimit dhe renovimit tё shtёpisё sikur tё kishin kontraktuar ata vetё ndёrtuesit e shtёpisё.

Vlerёsimi i patundshmёrive

Dёshironi tё dini se sa ёshtё vlera e pronёs suaj apo pronёs tё cilёn dёshironi ta bleni? Intercapital posedon me ekspertёt mё bashkohor tё vlerёsimit tё patundshmёrive tё cilёt me metodat mё moderne vlerёsojnё pronёn.

Na telefononi për të mësuar më shumë rreth asaj se si shërbimi ynë mund të punojë për ju.

Kontakti:

Intercapital – Agjencioni i Patundshmërive

Adresa: rr. Nëna Terezë Përballë hyrjes së Hotel Grandit

email: intercapital.ks@gmail.com

tel: 038 234 222 / 044 300 370