Truall në shitje Zllatar kodi-730

Shiten 3 parcela të tokës bashkangjitura 11.58ari , 29.09, 12.16 ari gjithësejt 52.93 ari në Zllatar,çmimi për ari është 5.000 euro i negociushëm.Toka është skaj rrugës , afër liqenit të Badovcit ,me pamje të...

view the listing

Truall në shitje kodi-728

Të dhënat mbi pronën:kodi-728 Shitet trualli afër fshatit ndërkombtar 100 m larg ministrisë së shëndetësisë. 3 ari çmimi 18.000€ për ari

view the listing

Truall në shitje kodi-726

Të dhënat mbi pronën:kodi -726 • Orllan • Truall • 3.60 ari • Çmimi 2000€ për ari

view the listing

Shitet trualli kodi-725

Të dhënat mbi pronën :725 Shitet trualli afër fshtatit amerikan me sipërfaqe prej 30ari. Dimensionet 30×100. çmimi 23.000euro ari.

view the listing

Truall në shitje në Vlorë kodi-888

Të dhënat mbi pronën kodi-888 Shitet trualli në Vlorë Shqipëri Truall me sipërfaqe 300 m2 te kalaja në Vlorë, Toka ka pamje nga deti ku duket qartë Ishulli i Sazanit dhe Gadishulli i Karaburunit,dhe vija bregdetare e...

view the listing

Truall në shitje kodi-724

Truall në shitje kodi-724: Adresa Bërnicë e epërme 31 ari truall me infrastrukturë komplete çmimi 10.000euro

view the listing

Truall në shitje kodi-723

Truall në shitje kodi-723: Adresa rruga e bledit 20 ari me mundësi ndarje nga 5 ari me infrastrukturë komplete çmimi 15.000euro ari

view the listing

Truall në shitje kodi-722

Shitet trualli ne zonen kadastrale te CAGLLAVICES 4 ari me dokumentacion te rregullt çmimi 11.500ari

view the listing

Truall në shitje kodi-721

Shitet trualli në Milloshevë afër udhëkryqit të Milloshevës. Ka 20 ari mund edhe të ndahen,me infrstrukturë komplete dhe i përshtatshëm për ndërtim, ka 22 metra dalje në rrugën kryesore çmimi për 1 ari 5.500euro i...

view the listing

Shitet trualli kodi-720

Shitet trualli në hyrje të Graqanicës buzë rrugës kryesore dimensionet e truallit 50m x 40m 20 ari Trualli gjendet në një lokacion shumë të përshtatshëm. çmimi 17.000 euro për një ari

view the listing

Truall në shitje kodi-719

ADRESA Mati 1 TRUALL 3.63 ARI ÇMIMI 10.500eur për ari

view the listing

Shitet trualli kodi-718

Shitet trualli te QMI-ja 12 ari çmimi 8000 eur ari

view the listing

Truall në shitje kodi-716

Shitet trualli në Bërnicë 8 ari 20 metra gjërsia 40 m gjatësia çmimi 7500 eur për një ari

view the listing

Truall në shitje kodi 715

Shitet rualli Rrugës për aeroport në rrugën kryesore 40 ari Çmimi 5000 euro 1...

view the listing

Truall në shitje kodi -714

Shitet trualli në Veternik me shtëpi . Rruga e vjetër e Shkupit 10 metra larg asfaltit. 7.20 ari çmimi 22.000 euro për një ari

view the listing

Truall në shitje kodi-713

Shitet trualli në kodrën e trimave afër princi i arbërit 8 ari E urbanizuar Me dokumentacion të rregullt çmimi 8000 euro për 1 ari

view the listing

Shitet trualli kodi-712

Të dhënat mbi pronën:kodi -712 Shitet trualli 15 ari në veternik  afër grand stores Përshkrimi :Ështe në një lokacion ku mund  të shfrytëzohet për afarizëm si dhe për banim . Lokacioni:  Trualli gjendet në...

view the listing

Shitet trualli kodi-711

Shitet trualli në veternik afër restorant Bajgora Çmimi 23.500euro për ari

view the listing

Shitet trualli kodi-710

  Shitet trualli prej 14ari çmimi 8.000 I negocushëm Si dhe 10 ari 6.800 euro Dokumentacioni I rregullt

view the listing

Shitet trualli kodi-709

Truall në shitje në Ferizaj  32 hektarë 7 km nga Hib petroli çmimi sipas...

view the listing