Zyre me qira kodi 599

Përshkrimi i objektit: Përbëhet nga përdhesa dhe katër (4) kate, sicili kat ka sipërfaqe të njejtë (afërsisht 500m²) dhe është i dedikuar vetëm për shfrytëzim komercial, më poshtë ju sjelli disa...

view the listing

Banesë me qira për zyre kodi-693

Të dhënat mbi pronën kodi -693 • Vendi : Prishtinë • Lagjja : Ulpiana • Kati 2 • Sallon • Kuzhinë • 2 dhoma gjumi • Banjo • Ballkon • Ngrohje qendrore • Çmimi 400euro Jepet nga agjencioni INTERCAPITAL...

view the listing

Banesë me qira kodi-420

Të dhënat mbi pronën:kodi-420 • Qendër • Banesë e përshtatshme për zyre • 100m² • Sallon • Kuzhinë • 3 dhoma gjumi • Banjo • Ballkon • Nxemje qëndrore

view the listing

Zyre me qira kodi-403

Të dhënat mbi pronën:kodi -403 • Qendër • Banesë e përshtatshme për zyre • Përdhesë • 51m2 • 3 njësi • Banjo

view the listing

Zyre me qira kodi-295

Të dhënat mbi pronën:kodi -295 • Banesë • Qendër • 70m2 • Me 2 njësi • Banjo • Ballkon • Nxemje qëndrore

view the listing