Hotel në shitje kodi-0012

Të dhënat mbi pronën kodi-0012 Shitet hoteli në periferi të Prishtinës. Objekti ka sipërfaqe te tërësishme 2450m dhe oborr 8 ari.Objekti është në rrugë kryesore dhe funksional nga viti 2005.Objekti ka...

view the listing

Hotel në shitje kodi #0011

Të dhënat mbi pronën:kodi -#0011 • Milloshevë • Hotel • 1000m2 • Sallon për dasma pë 250 persona • Kuzhinë të pajisur me të gjitha mjetet • 8 Dhoma gjumi për mysafirë • Oborr 31 ari

view the listing