Banesa në shitje dhe me qira në të gjitha lagjet e Prishtinës

Agjencioni Intercapital ju ofron banesa në shitje dhe me qira në të gjitha lagjet e Prishtinës si dhe shtëpi dhe troje në shitje në tërë territorin e Kosovës.

Read more

Rreth nesh

Intercapital është një kompani  e re e themeluar 20/11/2012 si kompani e re dhe  shumë profesionale me staf  të kualifikuar ku profesionalizmi dhe besimi janë veqoritë  kryesore të kompanis sonë. Me një njohuri të gjërë të tregut ne ju ofrojmë shërbim profesional duke ju dhënë besimin e duhur. Në...

Read more

Banesën ose shtëpinë

Mënyra më e mirë për të  shitur banesën ose shtëpinë tuaj,ne jemi ata të cilët ju ofrojmë shërbim cilësor dhe shumë profesional me një staf profesional. çfarë ju duhet ? Ju duhet vetëm të kontaktoni me ne.

Read more

Banesën ose shtëpinë

Mënyra më e mirë për të dhënë me qira banesën ose shtëpinë tuaj. çfarë ju duhet ? Ju duhet vetëm të kontaktoni me ne dhe ne ju bëjmë zgjidhjen e duhur.

Read more

Vlerësime profesionale

Dёshironi tё dini se sa ёshtё vlera e pronёs suaj apo pronёs tё cilёn dёshironi ta bleni? Intercapital posedon ekspertёt mё bashkohorë tё vlerёsimit tё patundshmёrive tё cilёt me metodat mё moderne vlerёsojnё pronёn. Ne bëjmë vlerësime profesionale,të tokave ,banesave,shtëpive si dhe të objekteve...

Read more