Banesë në shitje kodi-0124

Banesë 1 Bedroom 1 Bathroom

Përparësit e banesës:Investimi në banesë i konsiderueshëm,numëri i vogël i kateve dhe banorëve;mirëmbajtja në nivel;ngrohja dhe uji i nxehtë janë në dispozicion gjatë 24 orëve (24/7), me sistem qëndror të furnizimit ,në rast të ndërprerjeve të energjisë eletrike, aktivizohet gjeneratori qëndror që bënë të mundshëm aktivizimin e TV, internetit, kabllovikut dhe një poqi elektrik.Banesa posedon edhe hapsirën shtesë (teracën) prej 39 m2. Qasja në teracë bëhet nga dhoma e fjetjes.

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën kodi -0124
• Vendi : Prishtinë
• Lagjja:bregu i diellit
• Kati 5
• 54m²
• Sallon
• Kuzhinë
• 1 dhomë gjumi
• Banjo
• Ballkon
• Ashensor
• Ngrohje qendrore
• Rezervar uji
• Internet
• TV kabllovik:
• Klimatizim
• Invertor
• Çmimi 62.000euro
Shitet nga agjencioni INTERCAPITAL