Shtëpi në shitje Kodi: 104

house 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Shtepi ne shitje si dhe jepet me qira KODI 104 Add holger Petersen Mrapa euleksit Shtepi me 3 nivele me oborr prej 4.5 ari 200 m2 E fasaduar e kompletuar me mobilje Sallon,kuzhin,2 banjo,4 dhoma te gjumit secila me ballkon Garazh ,podrum,nxemje qendrore me dru dhe me rrym,uje 24hme hidrofor Me gjenerator si dhe invertor Alarmi.

Contact An Agent

Shtëpi në shitje si dhe jepet me qira< Mrapa euleksit Shtëpi me 3 nivele me oborr prej 4.5 ari 200 m2 E fasaduar e kompletuar me mobilje Sallon,kuzhin,2 banjo,4 dhoma te gjumit secila me ballkon Garazh ,podrum,nxemje qëndrore me dru dhe me rrym,uje 24hme hidrofor Me gjenerator si dhe invertor Alarmi.