Banesë me qira kodi-265

banesë 1 Bedroom 1 Bathroom

Banesa është ndërtim i ri dhe është banesë ekskluzive e mobiluar me të gjitha pajisjet.

Contact An Agent

Te dhenat mbi banesen:kodi-265
Banesa eshte:
– ndertim i ri,
– gjendet ne lagjen arberia
– ka 67 m2,
– ka mobilim exclusive,
– ka garazh brenda komplexit banesor,
– gjendet ne katin e pare,
– ka nxemje qendrore te pavarur,
– ka 24 ore uje,
– ka ashensor,
– qiraxhiu eshte i liruar nga pagesa e shpenzimve te ujit, mbeturinave dhe mirembajtjes se koridoreve te baneses,
– cmimi prej 450 euro ne muaj