500 €

Banesë me qira Kodi : 212

Të dhënat mbi pronën:kodi 212 Banesë me qira në Dardani • Kati I parë • 106m2 • Tri dhoma gjumi • Sallon • Kuzhinë • Banjo • Nxemje • Terracë • Parking Përshkrimi : Banesa është e mobiluar tërësisht e akomoduar mirë . Lokacioni: Gjendet në Dardani afër shkollës dhe afër rrugës kryesore. Informata e qirasë: E mobiluar Çmimi 500€ Jepet nga agjencioni INTERCAPITAL

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën:kodi 212

Banesë me qira në Dardani

  • Kati I parë
  • 106m2
  • Tri  dhoma gjumi
  • Sallon
  • Kuzhinë
  • Banjo
  • Nxemje
  • Terracë
  • Parking

Përshkrimi :

Banesa është e mobiluar tërësisht e akomoduar mirë .

Lokacioni:  Gjendet në Dardani  afër shkollës dhe  afër rrugës kryesore.

Informata e qirasë:
E mobiluar

Çmimi  500€

Jepet nga agjencioni INTERCAPITAL