Shtëpi në shitje Kodi: 106

Të dhënat mbi pronën:kodi 106 Shtëpi në shitje në hajvali • Dy katëshe • 180 metra2 • Tri dhoma gjumi • Sallon • Kuzhinë • Banjo • Nxemje • Terracë • Oborr 4 ari Përshkrimi : Shtëpia është e re e rregulluar bukur me një ambient të këndshëm . Lokacioni: Shtëpia gjendet në një lagje të qetë dhe shumë të bukur. Informata e shitjes : Shitet e pamobiluar Çmimi 125.000euro i negocushëm Shitet nga agjencioni INTERCAPITAL

Contact An Agent

Të dhënat mbi pronën:kodi 106
Shtëpi në shitje në hajvali
• Dy katëshe
• 180 metra2
• Tri dhoma gjumi
• Sallon
• Kuzhinë
• Banjo
• Nxemje
• Terracë
• Oborr 4 ari
Përshkrimi :
Shtëpia është e re e rregulluar bukur me një ambient të këndshëm .
Lokacioni: Shtëpia gjendet në një lagje të qetë dhe shumë të bukur.
Informata e shitjes :
Shitet e pamobiluar
Çmimi 125.000euro i negocushëm
Shitet nga agjencioni INTERCAPITAL